Loading...

Nöjda kunder

Vi anlitade OVK-specialisten för OVK-åtgärder för vår förening på Södermalm – ca en veckas arbete. Projektledaren och grundaren Mio var väldigt kommunikativ och arbetade med oss för att åtgärda felen så kostnadseffektivt som möjligt. Mio höll även i kommunikationen med besiktningsman som gett oss anmärkningarna och kom överens om godkännande utan återinspektion. Jobbet landade lite under taket i offert. De var väldigt flexibla och positiva även när vi behövde arbeta lite strul på vår sidan med tillgång till lägenheter, nycklar osv. Överlag grymt nöjda med OVK-specialisten!

Robert L

OVK specialisten levererade och installerade en badrumsfläkt. Mycket trevliga killar som gjorde ett utmärkt jobb.

Stig W

Trevligt bemötande och snabba att leverera trots att vi endast hade ett litet jobb.

Lena S

Fick en köksfläkt monterad och installerad och fick en del trädetaljer fixade och målade kring området där fläkten sitter!
Arbetet var exemplariskt gjort och det var till och med städat efter arbetet när jag kom hem! Det gick snabbt, proffsigt och blev hur bra som allra helst. Att Mio, som snickaren hette, dessutom var otroligt trevlig höjde betyget om möjligt än mer! Hantverkare som håller vad de lovar och dessutom gör det där lilla extra växer inte på trän. Dessa rekommenderas varmt!

Metz K

Vi i vår brf är mycket nöjda med ovk åtgärder och besiktning. Professionellt, trevligt och kunnigt bemötande från första kontakt till slutfört arbetet. Återkoppling under arbetets gång var utomordentlig! Kan varmt rekommendera Mio.

Jennifer E

Trevligt och professionellt bemötande.
Bra utfört arbete till rimligt pris!

Lotta F

Mio gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss efter OVK-anmärkningar. Vår bostad har äntligen bra ventilation tack vare OVK Specialisten.

Sebastian A

Mycket proffsigt bemötande och kunniga hantverkare

Victor Ö

Ventilation i vår brf förening. Jobbet blev proffsigt gjort, snabbt och smidigt. Bra kommunikation med företaget, lätt att få tag i och snabb återkoppling vid behov

Arja J

Tydligt och professionellt bemötande. Väl genomfört arbete.

Klaudia W